Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. Bestil online og afhent i butikken. Grundet sygdom/indlæggelse er der lidt længere levering og ændrede åbningstider.

Donér dit tøj

Donér tøjet du ikke bruger

Vi kender det alle sammen. Tøjet som ligger bagerst i skabet, noget endda med prismærke, som vi aldrig får brugt. Når du tager det på, så føles det bare ikke helt rigtigt. Så lad Bæredygtig Beklædning hjælpe dig med at sælge det videre til en, som får glæde af det.

Hvis du ikke er interesseret i pengene, men blot ønsker at gøre en god sags tjeneste og støtte mit bæredygtige projekt, er du mere end velkommen til at donere dit tøj. 10% af salget går stadig til naturfonden, og du er med til at skabe et større udbud af secondhandtøj.

Men kig gerne dit tøj godt igennem. Jeg tager nemlig ikke imod tøj, som er for slidt til at blive solgt videre, hvilket vil sige med huller, pletter, manglende knapper, defekt lynlås m.m. Så det skal være brugbart tøj, som bare ikke har din interesse mere, men sagtens kunne glæde en anden.

Skriv til mig, hvor meget du ønsker at indlevere, hvilken størrelse og hvilke mærker, og så aftaler vi indleveringsdato.