Fri fragt på alle ordrer over 499 kr. Bestil online og afhent i butikken. Grundet sygdom/indlæggelse er der lidt længere levering og ændrede åbningstider.

Hvad er Bæredygtig Beklædning?

 

Når der bliver produceret nyt tøj, kræver det et stort forbrug af vand, energi, kemikalier og sprøjtemidler, faktisk udleder produktionen af kun ét kilo tøj 15 kg CO2. Men når vi er realistiske, så kommer vi ikke udenom, at vi er nødt til at have tøj på kroppen, andet ville være upassende :-D

Om året køber hver dansker bare i gennemsnit 13-15 kg nyt tøj og mere end halvdelen af tøjet, som vi køber bliver hverken genbrugt eller genanvendt, og dét kan vi sammen ændre ved at købe mere genbrugstøj. Derfor vil Bæredygtig Beklædning sammen med dig gøre vores shoppemønster mere klimavenligt ved at shoppe secondhand tøj, sko, smykker, tasker m.m. Så tag et kig på alt vores vintage tøj online.

Salg af brugt tøj  - Vi har alle noget, som vi ikke bruger.

Vi kender det nok alle sammen. Den kjole vi synes er vildt flot, men hver gang vi tager den på, åh, så føles det bare ikke helt rigtigt. Den ryger ind i skabet igen, hvor der også ligger de bukser med prismærke, som vi nok kan passe en skønne dag. Men hvis du et år efter stadigvæk ikke får det brugt, så er det da bedre, at en anden får glæde af det. Derfor har jeg skabt denne webshop, hvor vi kan forlænge tøjets levetid og sørge for det bliver brugt og ikke smidt ud. Én persons brugte tøj, er jo nyt for en anden. 

 
Fra danseprogam til personligt mål og webshop

Èn fredag aften i 2020, sad jeg og så Vild med Dans, hvor Sara Bro valgte kun at bruge genbrugskjoler, fordi hun i privaten kun køber genbrugstøj. Dér tænkte jeg, hvorfor jeg dog ikke selv købte mere preloved tøj. Jeg har fokus på at leve klimavenligt og forbedre mit klimaaftryk, så det var jo oplagt at give mig selv den udfordring. Så jeg besluttede mig for kun at købe secondhand tøj i 2021. Det greb så lidt om sig, og en udfordring blev til en ide. Så jeg tog et kig i mit skab og tænkte jeg: “ Hvor er der meget, som jeg ikke bruger, det må andre da også have”, og der tog jeg de første spadestik for at skabe Bæredygtig Beklædning. Nu har jeg en populær webshop, hvor mange klimahelte shopper secondhand tøj og accessories. Det er jeg både stolt og rørt over.❤🌎💚

Du kan også læse mere om konceptet og mig via artiklen i Sorø avis her

 - Pianna, Iværksætter bag Bæredygtig Beklædning.