🌎GREEN FRIDAY🌎 10% på alle ordrer i dag. Fri fragt over 499 kr ♻️👌

Sælg dit tøj

Lukket for indlevering, da jeg har mange i kø. Siden opdateres, når der åbnes op igen. Indtil da kan du støtte mig ved at shoppe på min webshop og i butikken💚♻️

Forlæng tøjets levetid og sælg dit brugte tøj

Vi kender det alle sammen. Tøjet som ligger bagerst i skabet, noget endda med prismærke, som vi aldrig får brugt. Når du tager det på, så føles det bare ikke helt rigtigt. Så lad Bæredygtig Beklædning hjælpe dig med at sælge det videre til en, som får glæde af det.

Bæredygtig Beklædning sælger dit brugte tøj ved at tage flotte billeder, oprette varerne på webshoppen og markedsføre dem på Facebook og Instagram. 10% går til Naturfonden, så vi kan kompensere for tøjindustriens høje klimaaftryk. Derfor får du ekstra god samvittighed, når du sælger gennem Bæredygtig Beklædning.

Og så er det nemt for dig! Pengene for de solgte varer bliver overført til dig en gang om måneden, når køberens 14 dages returret er overstået. Så læn dig tilbage og sælg dit brugte tøj på en klimavenlig måde - uden at gøre noget selv.

Sælg dit brugte tøj

Hvad skal du vide:

  • Du giver 150 kr i indleveringsgebyr pr. indlevering, da jeg bruger tid på at lave kontrakt og sætte priser
  • Din varer er i kommission i 3 måneder 
  • Alle varer er på webshoppen, kun udvalgte i butikken.

  • Du kan indlevere max. 50 stk af gangen.

  • Gennemgå tøjet nøje. Tøj som ikke er i pæn stand, kommer til direkte tekstil genbrug, da jeg ikke bruger tid på at returnere det til dig igen 

  • Indlevér efter sæson så er chancen for salg større
  • Du får 60% af salget, og jeg får 40% hvoraf jeg giver en andel til Naturfonden 

  • Jeg sætter priserne, men du må gerne komme med ændringer, når du modtager kontrakten.
  • Din andel af salget overføres 1 gang om måneden for de solgte varer, når kundernes 14 dages returret er gået. 

Ingen garanti - men du slipper da for arbejdet

Jeg kan selvfølgelig ikke give nogle garanti for, at dine varer bliver solgte, da det kommer an på, hvad kunderne efterspørger. Men jeg kan love dig, at dit tøj er let tilgængeligt på webshoppen og udvalgt tøj bliver promoveret på de sociale medier, uden at du selv skal røre en finger.

Udvalgt tøj kan komme i butikken i Sorø, når den åbner til efteråret. Men tøjet i butikken udvælges udlukket af mig ud fra sæsonen. Alt tøj kommer dog på webshoppen.

Fordelen ved kommission

De varer som ikke bliver solgt efter de 6 måneder, er du velkommen til at hente det i butikken dagstimerne efter aftale, få det send via egenbetaling af porto eller jeg kan indlevere det til nærmeste genbrugsbutik. Det gode ved kommisionssalg er, at du ikke mister dit tøj, hvis det ikke bliver solgt.

Tips til din indlevering

1) Kig tøjet godt igennem. Indlevér ikke noget i en stand, som du ikke selv ville købe. Hvis det er for slidt til, at du ikke selv vil have det, så vil andre heller ikke. Tøj med pletter, huller eller andre mangler kommer til direkte tekstilgenbrug, og jeg bruger ikke tid på at levere det tilbage til dig eller opbevare det.

2) Indlever efter årstiden: Indlever ikke store vinterjakker om sommeren og shorts om vinteren. Det øger hvert fald dine chancer for salg og at tøjet bliver udvalgt til at komme i butikken.

3) Prioritér det tøj, som du gerne vil indlevere. Og hellere indlevere af flere omgange.

4) Overvej, om du er klar til at skille dig af med det? Kommisonsaftalen er bindende, så du kan ikke fortryde. 

“Du afleverer tøjet, slipper for besværet med købere, der ikke møder op og pengene tikker ind på kontoen. NEMT!”

— Catja, Solgte sit tøj gennem Bæredygtig Beklædning 

Skriv til mig, hvor meget du ønsker at indlevere, hvilken størrelse og hvilke mærker, og så aftaler vi en indleveringsdato.

BEMÆRK: Grundet stor efterspørgsel er der ca et halvt års ventetid, så book dig ind, hvis du ønsker at sælge dit tøj via Bæredygtig Beklædning.