Grundet sygdom er der længere leveringstid på afhentning og levering. Alt bliver pakket så hurtigt, at det er muligt. Du får fri fragt over 499 kr ♻️

Sælg dit tøj

Lukket for indlevering. Siden opdateres, når der åbnes op igen. Indtil da kan du støtte mig ved at shoppe på min webshop og i butikken💚♻️

Forlæng tøjets levetid og sælg dit brugte tøj

Vi kender det alle sammen. Tøjet som ligger bagerst i skabet, noget endda med prismærke, som vi aldrig får brugt. Når du tager det på, så føles det bare ikke helt rigtigt. Så lad Bæredygtig Beklædning hjælpe dig med at sælge det videre til en, som får glæde af det.

Bæredygtig Beklædning sælger dit brugte tøj ved at tage flotte billeder, oprette varerne på webshoppen og markedsføre dem på Facebook og Instagram.Vi støtter også naturfonden med en del af vores overskud. Derfor får du ekstra god samvittighed, når du sælger gennem Bæredygtig Beklædning.

Og så er det nemt for dig! Pengene for de solgte varer bliver overført til dig en gang om måneden, når køberens 14 dages returret er overstået. Så læn dig tilbage og sælg dit brugte tøj på en klimavenlig måde - uden at gøre noget selv.

Sælg dit tøj

Hvad skal du vide:

 • Du sender mig en mail på baeredygtigbeklaedning@gmail.com
  • Enten kan du aftale en tid, hvor du kan vise dine varer i butikken i Sorø og jeg kan udvælge, det som jeg tager imod.
  • Eller sende mig billeder af dine varer, hvis du bor længere væk, og jeg kan udvælge, hvad jeg tager imod.
 • Varerne SKAL være i pæn stand uden slidtage, pletter, misfarvninger, for slidt stof og andre mangler.
 • Din varer er i kommission i 3 måneder 
 • Alle varer er på webshoppen, kun udvalgte i butikken

 • Vi tager også imod smykker, tasker og sko.
 • Du får 60% af salget, og jeg får 40% hvoraf jeg giver en andel til Naturfonden 

 • Jeg sætter priserne, men du må gerne komme med ændringer, når du modtager kontrakten.
 • Din andel af salget overføres 1 gang om måneden for de solgte varer, når kundernes 14 dages returret er gået. 
 • Kommissionsvarer er stadig eget af dig, og dermed dækket af din indbosforsikring ved tyveri, skade m.m. Jeg passer dog rigtig godt på det.

Ingen garanti - men du slipper da for arbejdet

Jeg kan selvfølgelig ikke give nogle garanti for, at dine varer bliver solgte, da det kommer an på, hvad kunderne efterspørger. Men jeg kan love dig, at dit tøj er let tilgængeligt på webshoppen og udvalgt tøj bliver promoveret på de sociale medier, uden at du selv skal røre en finger.

Udvalgt tøj kan komme i butikken i Sorø, når den åbner til efteråret. Men tøjet i butikken udvælges udlukket af mig ud fra sæsonen. Alt tøj kommer dog på webshoppen.

Fordelen ved kommission

De varer som ikke bliver solgt efter de 3 måneder, er du velkommen til at hente det i butikken dagstimerne efter aftale, få det send via egenbetaling af porto eller jeg kan indlevere det til nærmeste genbrugsbutik. Det gode ved kommisionssalg er, at du ikke mister dit tøj, hvis det ikke bliver solgt.

Tips til din indlevering

1) Kig tøjet godt igennem. Indlevér ikke noget i en stand, som du ikke selv ville købe. Selvom det er mærkevare, kan de stadigvæk ikke sælges hvis det er slidt.

2) Indlever efter årstiden: Indlever ikke store vinterjakker om sommeren og shorts om vinteren. Det øger hvert fald dine chancer for salg og at tøjet bliver udvalgt til at komme i butikken.

3) Prioritér det tøj, som du gerne vil indlevere. Mærkevarer af høj kvalitet sælger bedre end H&M. Dog udelukker jeg ikke mærker, men bedømmer ud fra udseende og stand.

4) Overvej, om du er klar til at skille dig af med det? Kommissionsaftalen er bindende, så du kan ikke fortryde. 

“Du afleverer tøjet, slipper for besværet med købere, der ikke møder op og pengene tikker ind på kontoen. NEMT!”

— Catja, Solgte sit tøj gennem Bæredygtig Beklædning